Комплектуючі до ПЩ

Наше підприємство реалізовує пожежне обладнання і інвентар, в тому числі пожежні щити, їх комплектуючі, та здійснює його доставку по Україні службами доставки на вибір замовника.  

Пожежні   щити   призначені   для   розміщення   у   визначеному   місці   ручних вогнегасників, немеханізованого пожежного інвентарю та інструменту, що застосовуються при ліквідації незначних пожеж на енергетичних об’єктах, у виробничих, складських, допоміжних приміщеннях, а також на території.

Пожежні щити встановлюються на території об’єкта з розрахунку один щит на площу 5000 м2.

На пожежних щитах розміщуються тільки ті первинні засоби гасіння пожежі, які можуть використовуватися в даних приміщеннях, спорудах, установках, що знаходяться на тій частині території об’єкту, яка захищається даним пожежним щитом.

До комплекту засобів пожежегасіння, які розміщуються на пожежному щиті рекомендовано включати:

- вогнегасники — 1-2 шт;

- багри -2 шт.;

- ломи -2 шт.;

- сокири — 2 шт.;

- відра — 2 шт.

- лопати (совкова та штикова)

- кошма (покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу) — 1 шт.

За пожежними щитами слід вести нагляд на предмет утримання у справному стані інвентарю, який розміщується на ньому, укомплектованості згідно з переліком, своєчасного фарбування і заміни (перезарядки) вогнегасників після використання.

багор

Багор пожежний
Призначається для розтаскання предметів під час пожежі та після неї. Може бути як цільнометалевим так і з дерев’яним ратищем. Існують розбірні багри — їх вимагається згвинтити перед використанням.

 

лом

Лом пожежний
Застосовується для розкривання покривель, дверей, відкривання кришок люків та інших робіт. На пожежних щитах можуть використовуватися різні типи пожежних ломів: лом пожежний важкий, лом пожежний з кульовою голівкою, лом пожежний легкий, лом пожежний універсальний. Вага пожежного лома від 2 до 7 кілограмів.

 

лопата

Лопата пожежна
Призначається для локалізації горіння на початковій стадії пожежі, закидання піском зі ящику осередку займання, розбирання покрівель, перегородок, стін під час гасіння пожежі. Держак фарбується у червоний колір.

 

сокира

Сокира пожежна
Призначається для руйнування перешкод на шляху до осередку пожежі, рятування людей зі замкнених приміщень. Може також використовуватися для відкривання кришок колодязів та пожежних гідрантів. Сокирище фарбується у червоний колір.

 

відро

Відра конусні (пожежні конуси)
Виробляються із тонколистового металу або пластику, фарбуються у червоний колір. Місткість 7 — 8 літрів, маса металевого відра близько 1 кілограма. Зазвичай на пожежному щиті поміщаються два відра.

 

кошма

Кошма пожежна
Призначена для локалізації горіння в початковій стадії пожежі, гасіння одягу, що горить на постраждалому, захисту горючих конструкцій та устаткування при проведенні вогневих робіт.

Напишіть нам

  • (не буде опубліковано)